Accident

Sa spunem ca intr-o zi te accidentezi mortal. Poate nu din vina ta, dar cum vei putea stii? Mai bine te asigurai, mai bine erai atent, mai bine asteptai. Vei putea sta in iad/rai, fiind framantat de gandul ca poate puteai evita asta? Sau poate esti vinovat/a, vei putea avea constiinta impacata, poti fi sigur/a ca altcineva nu va fi tras la raspundere in locul tau?
Sau daca omori pe cineva, cum ii vei convinge pe ceilalti ca a fost un accident?Intreaba-ma pe mine!!

6 thoughts on “Accident

 1. ma bucur sa vad ca macar nu sunt singura care are ceva cu moartea 🙂 …
  faza cu statul in viata de dincolo… hmmm… nu cred ca as fii asa stresata de faptul ca puteam evita. poate si acolo e o viata, poate si acolo e la fel. eu deobicei sunt dezinteresata de ce e in jurul meu… mie una im trece repede! si daca este altcineva tras la raspundere ce? si poate daca mi-ar pasa poate as face o „minune” si as da de inteles ca nu e vina lui!
  daca omor pe cineva? 🙂 de ce sa conving lumea de asa ceva? accident? mai rar. nu stiu daca o sa omor pe cineva vreodata sau nu stiu cum as reactiona atunci, in clipele alea :))

 2. pey….nuj…as prefera sa pretind k a fost un accident k sa nu dau singur vina pe mine.adik nu era de ajuns k in timp ce traiam ma gandeam mereu la ala de langa mine,dupa ma omoara,si chiar si dupa moarte sa imi mai pese?oriqm ma duceam….ce daca ma duc mai devreme:)

  1. Ţi-am şters celelalte comentarii pentru că nu aveau legătură cu articolele respective. Pe ăsta ţi l-am aprobat ca să îţi pot răspunde:))
   Dar şi ăsta se încadra mai bine la articolul ‘Do you mind?’ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.