Cadouri pentru mama

Peste vreo trei saptamani este ziua de nastere a mamei mele. Ma tot gandesc ce cadou i-as lua daca mi-as permite sa fac acest lucru. Cand eram mic, era mai simplu. Invatasem la scoala cum sa facem felicitari si ii daruiam cate una cu fiecare ocazie. Pe fiecare felicitare ii dedicam cateva catrene.
Acum am mai crescut putin. Nu ii mai scriu versuri mamei, ba chiar am grija sa mi le tin departe de ea. Nu le suporta si nu pot intelege de ce. De fapt, mama nu suporta nimic din ce fac. De scris, cica scriu tampenii; de blog, cica pierd timpul aiurea pe internet; de muzica rap, cica sunt numai injuraturi. Cine s-o priceapa pe mama? Am renuntat  sa-i mai spun cu bucurie cand ma duc la concertul vreunui artist preferat, in niciun caz nu ii pot cere parerea asupra vreunui poem si nu cumva sa ii spun de vreo realizare cu blogul. De fapt, cand am castigat primii bani cu acest blog, mama a crezut ca sunt hacker si ca am jefuit vreo banca. Da, iar eu habar nu am de programare, nu mi-a placut, nu s-a prins de mine.
Cu toate astea sunt sigur ca ar fi un cadou frumos pentru ea sa-mi auda vreo melodie la televizor sau sa aiba o carte publicata de mine. Cu internetul mai are ceva de invatat. Eu sunt mai rapid. Am aflat deja de acest site cu cadouri pentru femei si tare mult mi-as dori sa ii fac cadou un parfum de aici. Sau trei, ca sunt la pachet!

Cadouri de la Canar.ro

Poate, cu timpul, si mama se va mai schimba si va deveni mai receptiva la anumite domenii. Eu, cum am avut rabdare pana acum, voi avea si de acum incolo. Oricum, pentru pasiunile mele este necesara foarte multa. Sper ca in curand ii voi putea face cadoul pe care il merita!
Nu uitati, insa, ca dupa ziua mamei mele vine si ziua mea. Ar fi un cadou nemaipomenit din partea voastra daca ati distribui acest articol mai departe si v-ati abona la blog! Ma puteti gasi si pe facebook, pe youtube si pe email, in caz ca aveti ceva sa imi comunicati. Daca aveti si alte idei de cadouri, spuneti-mi-le in comentarii!
Nu-mu ramane decat sa va multumesc ca ma cititi cu atata interes si sa va rog sa aveti grija de mamele voastre, asa cum si ele au grija de voi! Numai bine si viata linistita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.