Carucioarele de pe smartphone

Mie si prietenilor mei ne place sa facem plimbari lungi pe jos, sa admiram orasul parca blocat in timp (caci foarte rar apar lucruri noi) si sa depanam povesti. Facem acest lucru cat de des putem, fara sa ne pese de vremea de afara. Pe cele mai mari viscole sau pe calduri insuportabile noi trebuie sa facem cateva zeci de pasi pentru a scapa de monotonia de acasa. Ploile torentiale mai indraznesc cateodata sa ne tina in apartamente, mai ales daca tin mai mult de doua zile si ne-au udat rau in ziua precedenta.
As putea spune ca nu avem un subiect preferat de discutii. Putem vorbi la fel de usor pe un subiect filozofic sau despre o sputa in praf. Cred ca suntem printre ultimele generatii care au cu adevarat o imaginatie bogata si pot vizualiza cu ochii mintii orice lucru posibil si imposibil.
Unul dintre prietenii mei are un baietel de un an si cateva luni. Cand iese il ia si pe el la plimbare, mai ales in zile frumoase cum e cea de azi. Celui mic ii place mult cand ceilalti se stramba la el, insa asculta atent toate discutiile noastre. Se lungeste pe spate in carucior, ca un sef, si ciuleste urechile la noi. Vorbind de carucior, intr-o zi cand stateam pe o banca dintr-un parc, amicul meu se intreba pe unde ar putea vedea niste carucioare. In magazinele noastre nu gasesti prea multe. L-am intrebat de ce s-ar chinui sa mearga prin magazine. Are smartphone, asa ca i-am zis sa se uite ce oferta bogata de carucioare copii se afla pe site-ul de mobil al bekid.ro. La intrebarea de ce cauta carucioare (cel mic nu cred ca va mai folosi unul pentru mult timp), mi-a zis ca e curios sa afle ce noutati au aparut in domeniu. Asta pentru ca noi suntem mereu la curent cu ce e nou. Nu trebuie neaparat sa ne intereseze domeniul, noua doar ne place sa fim informati.
Si voi puteti fi informati cu privire la noutatile de pe acest blog daca va abonati prin e-mail (e gratuit!) sau dand like paginii de facebook.
Concluzia: cu carucior sau fara, important e sa ai smartphone. Cu el se poate rezolva orice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.