Caut tabletă, aştept recomandări

Mai sunt aproximativ două luni şi vine Crăciunul. O sărbătoare foarte importantă pentru români, dar nu datorită semnificaţiei religioase, ci datorită faptului că tuturor le place să primescă ceva în dar, iar alţii vor să surprindă persoanele dragi cu felurite cadouri. Eu nu mă aştept să primesc nimic şi nici nu cred că voi face cadouri altcuiva decât mie. Aşa că am început să pun bani la ciorap, poate până atunci voi strânge suficienţi pentru a îmi lua ceva special. Cu tot mai constantele mele activităţi de blogging am considerat că este absolut necesar să îmi achiziţionez o tabletă ca să îmi pot desfăşura activităţile în voie. Însă, după calculele mele, bugetul dedicat acestei achiziţii nu va fi unul destul de mare. Aşa că îmi caut o tabletă ieftină, de 7 inch. În momentul imediat următor am început vânătoarea pe internet.
Evident, factorul decisiv în achiziţia aceasta urma să fie preţul. Nu îmi trebuie cine ştie ce placă video, că nu mă avânt în jocuri, nici memorie RAM uriaşă. Ar fi bun un ecran mai mare, dar asta depinde şi de buget. Însă pentru mine e suficient să am net pe ea, fie ce e wi-fi, fie că prin modem. Dacă şi bateria ar fi una măricică ar fi un vis, chiar dacă ştiu că tabletele din gama asta de preţ nu prea se laudă la acest capitol.
Nu numai că am căutat pe internet, însă am făcut un sondaj şi printre prieteni. Am găsit mai multe variante viabile, printre care şi această tabletă de pe Melarox . Se încadrează în cerinţele mele atât ca putere de calcul, dar mai ales ca preţ. Însă înainte să strâng toţi banii şi să o cumpăr, aş vrea să ştiu dacă mai are cineva la fel şi dacă este mulţumit de ea. De asemenea, dacă ştiţi altă variantă mai bună, nu ezitaţi să mi-o recomandaţi. Bugetul meu va fi de maximum 400 RON.

3 thoughts on “Caut tabletă, aştept recomandări

  1. Buget 400 Ron? Sincer, de banii ăștia nu te poți alege decât cu o tabletă românească, slăbuță în performanțe, lucru ce ți-ar da bătăi de cap la o navigare simplă pe Internet. Știu ce vorbesc, dețin o tabletă românească cu 650 de lei și nu sunt mulțumit. Performanța e aparent bună dar soft-urile sunt tâmpite. Ți-aș recomanda să mai aștepți până de Black Friday când vor fi reduceri și vezi dacă prinzi Un Nexus 7, un Galaxy Tab II la reducere , tablete ce au în momentul ăsta prețul de 700-800 lei. Ideea e că astea două tablete fac toți banii.

  2. Tableta de la Melarox pare interesanta, doar ca are o memorie ram slaba si o greutate destul de ridicata. Dar tu sti ce faci, sunt banuti tai si iti cumperi ce iti place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.