Cu tuning auto mașinile vor putea zbura de Black Friday

Iar suntem în acea perioadă din an când se apropie sărbătorile și căutăm astfel motive să cheltuim din banii strânși în timpul anului. Ceva pentru rude, ceva pentru familie, ceva pentru casă și să nu uităm mașina. Ea este prietenul de zi cu zi al celor care nu au norocul să aibă un serviciu aproape de casă. Măcar acum să primească și ea ceva atenție și nu mă refer doar la un banal schimb de ulei sau anvelope. Merită și ea ceva mai multă atenție, îngrijire, până la urmă ea îți transportă familia în siguranță când pleci și când te întorci din vacanță. Oare ce ar putea să-i ofere un șofer iubitei sale mașini în prag de sărbătoare? Perle? Dar mașina nu are gât! Inele? Unele au patru și le sunt suficiente! Dar ce ai zice de un tuning? Da, asta e! Un tuning de caroserie care să arate bine și să nu coste foarte mult. Așa că am răsfoit primul site pe care mi s-a oprit privirea și am ales câteva piese cu care să-ți surprinzi mașina.
Angel eyes

De ce Angel eyes? Pentru că au acel ceva aparte, fac mașina să pară mai dură. Privește și tu cum arată! Schimbare de look garantată!
Grila

Alege o grilă simplă, fără emblema producătorului mașinii și ai să lași necunoscătorii în ceață, întrebându-se ce mașină este. Parcă merge de minune cu farurile de mai sus! Tu ce zici, se potrivesc?
Eleron

Un singur lucru mai lipsește! Un eleron mare, să ia ochii lumii pe lângă care treci. În plus, îți este foarte util dacă ai modificat ceva și pe la motor, apăsând mașina pe șosea, mărind astfel aderența. Oricum, zic eu, eleronul este o piesă care nu trebuie omisă.
Și iată că avem tot ce ne trebuie! Faruri Angel eyes, grila simplă și eleronul, toate aduc un mare plus mașinii tale la capitolul agresivitate. Pe lângă acestea, site-ul Motorvip (de unde am luat imaginile de mai sus) va oferi de Black Friday reduceri de preț la peste 85 000 de piese auto, accesorii, jante, anvelope și, bineînțeles, tuning. Tot de Black Friday, ei vor oferi fiecărui client care plasează o comandă un voucher cu de trei ori valoarea comandată. Sună interesant!
După cum ați observat, piesele de mai sus sunt selectate pentru Volkswagen Golf V. Nu întâmplător! Îmi place mașina și mi-ar plăcea să conduc una echipată cu tot ce am menționat în articol. De asemenea aș vopsi-o negru mat și i-aș adăuga câteva inscripții fosforescente.
Sper că v-am aprins pofta de tuning!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.