Jurnal de lectură care tinde spre zero

Anul trecut am fost și mai leneș în ceea ce privește cititul. Am citit doar 3 cărți și am rămas, din nou, restant cu 2. Dar am zis că ar fi bine să le trec și pe cele 3 aici, în primul rând pentru a continua „tradiția” blogului de a posta la fiecare început de an lecturile din anul precedent, dar și ca un fel de atenționare pentru mine cu privire la limita minimă pe care ar trebui să o am la acest capitol. Așadar, iată titlurile:

unde se termină lumina, de Raluca Neagu (recomand)
Angelopolis, de Danielle Trussoni (recomand)
În sfârșit nefumător, de Allen Carr

Aceasta este lista, iar dacă nu ți se pare interesantă sau le-ai citit deja, te invit să arunci un ochi și pe lecturile din anii precedenți. De asemenea, mi-ar plăcea să știu și ce cărți ai mai citit tu, ca să ne completăm reciproc jurnalele de lectură!

4 thoughts on “Jurnal de lectură care tinde spre zero

  1. Stefan, am ajuns aici pt ca am citit interviul tau de la Comentator Amator, imi place sa te citesc si te urmaresc 🙂 Ca sfat, iti recomand sa fii mai deschis cu oamenii din jurul tau, pt ca esti un om inteligent, sensibil si viata e scurta! In fiecare moment, avem libertatea de a alege daca vrem sa fim fericiti sau tristi. Uneori tristetea ne pare cool si incitanta, dar la finele vietii, vedem ca nu a fost asa! Si daca nu poti si ti-e greu, ai intotdeauna posibilitatea de a juca un rol. Scuze daca am deranjat! E o carte faina, a lui Radu Vrasti – Anxietatea sociala, pe care am citit-o recent. Apropos de intrebarea ta, ce mai citim? Sa ai parte de alegeri fericite si temerare in viata ta!

      1. Ce te face să crezi că nu sunt deschis? :))
      2. Mulțumesc pentru recomandarea de carte, dar sunt student la Sociologie și, mai mult sau mai puțin intenționat, am stat cam departe de literatura apropiată domeniului. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.