Marketing în limba română

Nu știu dacă am mai spus asta pe aici, dar în orarul meu de la facultate există un curs de marketing care și-a găsit un amărât de loc o dată la două săptămâni. Ceea ce este suficient dacă nu prea te interesează domeniul și doar vrei să afli cum funcționează anumite lucruri. Însă, dacă vrei să arunci o privire mai în detaliu, vei avea nevoie de lecturi suplimentare.

Ni se spunea astăzi la seminar (sau asta am înțeles eu) că este cam greu să găsești surse de informații în limba română. Ar putea fi posibil, dacă ne referim la materiale tipărite, dar, cum eu nu prea mai cred în cărți, am sugerat că există bloggeri care scriu despre asta constant și am rămas dator cu o listă. Numele pe care am să le menționez aici nu sunt deloc noi pentru internauți, dar sper să fie utile pentru cei care chiar au ceva de făcut cu viața lor și nu își pierd tot timpul pe internet citind bloguri. 🙂

Fără comentarii inutile, am să trec direct la enumerarea surselor pe care le urmăresc deja de mai mulți ani:

Bonus: două nume pe care am început să le urmăresc recent.

Nu te aștepta să găsești în articolele celor de mai sus definiții sau alte chestii asemenea, aceste articole nu sunt cursuri. Vei găsi ceva mult mai util (sau, cel puțin, interesant, cred eu): tendințe, așteptări, exemple.

😉

0 thoughts on “Marketing în limba română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.