On-line sau off-line?

Copiii din ziua de azi, indiferent de varsta, tind sa petreaca tot mai mult timp in fata calculatorului. De cele mai multe ori ei cauta diverse jocuri cu care sa-si piarda timpul. Eu nu-i inteleg! Poate sunt eu invechit, dar prefer sa stau cu prietenii prin parc, decat in fata unui ecran. Plus ca dauneaza si vederii!
Va rog, obligati copiii sa iasa afara!! E pentru binele lor!

Gasiti-le alternative, dati-le ceva de lucru, ceva simplu, prin casa. Puneti-i sa scrie, stimulati-le intr-un fel sau altul imaginatia. Inscrieti-i la ore de arta. Bineinteles ca trebuie sa stabiliti asta in comun acord cu ei. Nu va doriti sa ii plictisiti mai rau sau sa se revolte impotriva voastra.

Om fi noi printre tarile cu cea mai rapida conexiune la internet, dar parca mai bine e afara! Hai sa spunem cu totii: welcome to the real world!

Update:
Tot ce am scris mai sus e valabil si pentru cei ce folosesc computerul in mod util. Da, voi, cei care cititi, faceti teme sau aveti o slujba in on-line. Relaxati-va, stati o saptamana departe de pc. E simplu, mai ales cand stresul de pe internet tinde sa va invadeze vietile personale. Nu lasati acest lucru sa se intample!

P.S.(Luati aminte!)
Nu pacaliti pe nimeni daca inlocuiti computerul cu telefonul mobil, decat pe voi. Mai bine mergeti cateva zile pe malul Dunarii cu orice fara baterii, ascultati natura, pescuiti daca va place!

Mi-e sila de articole lungi, dar iata ca am ajuns sa scriu si eu unul. Va rog, nu ma urati, nu va fi ultimul!

2 thoughts on “On-line sau off-line?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *