Optimizare ca la carte

Despre SEO eu v-am mai vorbit in cateva randuri. Nu stiu daca am mentionat cat de important este acest lucru pentru site-ul tau. E foarte important! Optimizandu-ti bine site-ul sau blogul vei avea clasari in primele pagini ale motoarelor de cautare, ceea ce te ajuta sa ai multi cititori, potentiali clienti.
Multi oameni incep sa faca seo de capul lor si apoi se mira ca nu cresc in numar de vizualizari, ba chiar scad. Pentru unii nu este o problema, sunt multe persoane care scriu pe blogul lor doar de placere, fara sa conteze numarul de vizitatori. Asa eram si eu intr-un timp. Placerea de a scrie nu a disparut, insa imi doream sa aduc cat mai multa lume pe blogul meu. Voiam ca lumea sa ma cunoasca prin intermediul blogului meu.
Asa ca am apelat la specialisti ca sa stiu cum pot propulsa blogul cat mai sus in rezultatele cautarilor. Dupa „tratamentul” primit de la ei blogul a crescut mai mult decat ma asteptam, dovada sunt statisticile afisate in partea dreapta. Pe baieti ii gasesti oricand pe acest site , bucurosi sa te ajute.
De ce sa te chinui tu cu toate chestiile astea de seo, optimizare, sau chiar promovare? Mie imi ocupau mai mult timp decat imi doream si adesea nu optimizam pana la capat, sa zicem poate de lene.
Mereu mi-a fost sila de articolele foarte lungi, nu stiu de ce, am mai spus si asta. Se pare ca acest articol tocmai se transforma intr-unul lung. Sper sa nu te superi pe mine, in fond, astea sunt niste sfaturi care te vor ajuta mult, atat pe tine cat si site-ul sau blogul tau! Fa seo, dar fa-l cu cap, ca sa nu-ti dai site-ul peste cap. Gata, asta cred ca ramane un fel de motto, sa se consemneze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.