SuperBlog s-a epilat de noi cu proba asta

Anul acesta am decis să particip și eu la Super Blog (am mai încercat într-un an, am renunțat, nu mai știu din ce motiv, deci acela nu se pune) și să mă înscriu la toate probele. Probele, am observat, sunt destul de grele, dar nu imposibile. Pentru început am scris despre ceva ce îmi place, despre cafea. Apoi a trebuit să scriem despre păr, căci sponsorul probei era un producător de șampon și produse pentru îngrijirea părului. Pentru proba precedentă ni s-a cerut să scriem despre ștampile. Apoi a venit proba de azi…
Pentru proba de azi va trebui să scriem despre păr. Cum, iar păr, parcă ai mai scris despre asta? Da, păr din nou. Dar de data aceasta este vorba de părul corporal. Serios, Super Blog? Sunt foarte curios cine a avut ideea asta și cum le-a prezentat-o și celorlalți.
Asta chiar e o nebunie, după cum se menionează și în brief-ul campaniei. Cum, mă, să scrii despre „întâmplări amuzante despre excesul sau lipsa părului de pe corp”? Iar la cele „ciudate” nici nu vreau să mă gândesc. Nu cred că un om care citește frecvent un blog își dorește să intre și să dea peste un articol despre cum cineva și-a pârlit părul de pe picioare sau și-a prins părul de pe mâini la ușă. Fiind tânăr, cunosc mulți tineri care, așa ciudați cum îi văd unii adulți, ar găsi acest subiect peste medie de scârbos. Tineri normali, după părerea mea.
Într-un fel sau altul, cu aceste articole trebuie să se ajungă la epilare. Cu toții considerăm că pentru femei acesta este un lucru normal. Însă nu și pentru bărbați. Bărbații fac acest lucru doar forțați de împrejurări: ori sunt sportivi, ori urmează să își facă un tatuaj, ori au pierdut un pariu. Cunosc exemple din toate categoriile menționate mai sus și chiar două povești care merită spuse. Dar doar între prieteni, eventual la o bere. După cum afirmam mai sus, nu cred că este un subiect de abordat pe blog.
Așadar, îmi cer scuze că nu m-am conformat cerințelor acestei campanii și mai pot doar să fac următoarea recomandare: fie că ești femeie și te epilezi în mod regulat, fie că ești bărbat și faci parte dintr-una din categoriile descrise în paragraful anterior, s-ar putea să ai nevoie de un ulei după epilat (cu aloe vera)!

Îndrăznesc, totuși, să mă înscriu cu acest articol în competiție!

One thought on “SuperBlog s-a epilat de noi cu proba asta

  1. Salut si multumim pentru feedback!
    Dupa cum ai si observat, probele sunt dintre cele mai diverse si aceasta este si ideea competitiei: sa descoperim si sa premiem bloggeri talentati, care pot aborda teme variate intr-un mod creativ, chiar si pe cele care ii pun in dificultate.
    Din punctul nostru de vedere, epilarea nu este un subiect tabu, multi cauta informatii pe acest subiect; depinde de modul in care le prezinti. Iar daca reusesti sa surprinzi prin creativitate si umor, chiar si atunci cand subiectul nu iti este foarte accesibil, deja demonstrezi atat juriului, cat si cititorilor tai ca nimic nu este prea greu 🙂
    Succes si toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.