Țigări și Google Maps

Cele de mai sus nu ar trebui să existe unele fără altele. Mai ales în perioadele cu promoții. Ar trebui făcut un pachet special care să le conțină pe ambele. Dar să vă spun și cum am ajuns la această concluzie.
În urmă cu vreo săptămână am aflat că abia începuse o campanie promoțională la țigări Pall Mall. Campania durează până la sfârșitul lunii viitoare și are ca premii o mașină (la alegere dintre trei modele Volkswagen), smartphone, smartwatch, aparat foto, tabletă, laptop și încă vreo 2-3 lucruri la care nu m-am uitat.
Câteva coduri mi-au fost date de colegii de muncă și am găsit și eu câteva. La al doilea cod, hop!, pachetul de țigări, la al patrulea, tricou, la al șaselea, iar țigări. Deja mă gândeam de unde să le ridic, că de obicei sunt la un magazin cam departe de casă. Am intrat pe site și am citit adresele centrelor de premiere. De unele străzi habar nu aveam. Așa mi-a venit ideea să introduc adresa în căutarea google ca să îmi arate pe hartă unde se afla aceste magazine. Pot spune că Google Maps m-a salvat de un drum destul de lung, căci două magazine erau destul de aproape de strada unde stau.
Ca să nu închei prea abrupt, las aici o poză cu tricoul câștigat, înainte să îl desfac din ambalajul neobișnuit în care a venit.

image
tricou Pall Mall

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *