Timpul trece, anul pleacă

Când am deschis ochii în urmă cu câteva zile, eram deja în luna noiembrie. M-am ciupit să văd dacă nu cumva visez şi nu visam. Când a trecut anul ăsta? Unde am fost în tot acest timp? Peste câteva zile lumea va începe să se pregătească de sărbători.  Se vor cheltui salarii întregi, unele luate în avans special pentru aceste ocazii. Magazinele vor fi pline încă de la prima oră până în ultimul minut.  Copiii vor trage tare să ia note mari la şcoală pentru a primi cadouri de la părinţi. Frigiderele vor fi umplute cu carne şi dulapurile cu făină şi altele necesare pentru prăjituri. Va fi o hărmălaie generală, cum este în fiecare an în această perioadă. Cei mai largi la buzunare îşi vor planifica vacanţe în ţară sau în afară. Nici cei cu buzunare mai mici, însă, nu trebuie să stea doar cu gândul la o vacanţă de revelion în altă ţară. Spre exemplu, am găsit oferte de revelion ieftin pe muratturism.ro . Şi mie mi-ar plăcea să petrec revelionul în altă ţară, dar doar dacă ar putea veni toţi prietenii cu mine. Altfel nu ar avea niciun farmec. Oricum timpul trece şi rămâi doar cu amintirile sau cu părere de rău dacă nu vei face lucrurile pe care ţi le doreşti.
E timpul să îmi fac lista de realizări pe acest an şi sper să nu dea cu virgulă. Dar asta în alt articol. Acesta e dedicat doar trecerii timpului. Totuşi îl sfidează, căci va rămâne pe server pentru totdeauna. Ca şi anul ce a trecut cu rele, cu bune, dar a trecut. Oricât am încerca, chiar dacă ne întindem mâinile peste timp, nu îl vom putea opri, căci el se va scurge printre degetele noastre. Ne va păcăli şi va trece la nesfărşit. Aşa că hai să ne bucurăm de 2013 până nu va trece. După va fi prea târziu…

2 thoughts on “Timpul trece, anul pleacă

  1. Si cand ma gandesc ca pestecateva saptamani trebuie sa merg pentru prima data in vacanta, undeva afara. Cand stai trei luni de zile si strangi bani, sa mergi in vacanta singur, singurel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.