Azi fugim în China

Ce-ar fi ca azi să dăm o fugă până în China? Sau mai bine folosim noua aplicație Wu Xing și chemăm China la noi! Se-aude soneria, cred că e deja la ușă. O cutie ghidușă apare cu niște bețișoare pe care nu știu cum să le folosesc. Ce noroc că ești tu aici ca să-mi arăți! Observ că ți-e foame tare, ia tu cutia, eu am mâncat ceva mai devreme. Cum ți se pare?

Wu-xing-App

Te-ai repezit la mâncarea chinezească, dar nu să o mănânci, ci s-o pozezi. Ce înseamnă asta? Hai să facem un pact: o fotografiezi, dar o postăm mai întâi pe contul meu de Instagram pe care l-am făcut recent! Și încă ceva: vezi că am „umblat” la cutie și pe fiecare perete am scris câte-o poezie. Adică va trebui să mănănci tot ca să poți citi toate versurile! Poftă mare!

Cât timp tu mănânci am să prepar o cafea pe care să o savurăm în tihnă în pauza de odihnă. Am să pregătesc un fundal sonor și un film care să ruleze pe fondul camerei în timp ce o să discutăm. Ce-ai mai făcut azi, pe unde te duci mâine, planuri de prezent și de viitor. Poate redecorăm! M-am gândit la niște metafore care ar arăta bine în sufragerie și niște epitete de atârnat prin bucătărie, putem așeza niște personificări pe hol și sinestezii cu repetiție în dormitor. Să lăsăm antiteza în grădină.

Înainte de siestă am, totuși, o rugăminte: data viitoare va fi rândul tău să Share your box! În timp ce voi savura ce e-n cutie poți să-mi faci tu poze mie, chiar dacă nu-mi place să fiu fotografiat și am să te rog să le ștergi după. Poți să dansezi în jurul meu îmbrăcată în rime sau să faci un ceai… după cum îți convine. Apoi redecorăm…

*am fost inspirat de Wu Xing și de termenul limită de înscriere al articolului la Spring SuperBlog 2017 🙂 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.