Black Friday cu home cinema şi cu tabletă

Am promis că o să mai scriu aici despre produsele care vor primi reduceri de Black Friday. Se pare că deja s-a început o campanie de reduceri de preţuri pe mai multe site-uri. Tableta de care vă întrebam în urmă cu câteva articole a fost ieftinită, ba chiar şi altele mai scumpe. Văzând că e de bine, m-am uitat şi la altă categorie de produse. Chiar dacă nu îmi permit momentan, mi-ar plăcea mult să am un sistem home cinema. Şi am găsit unul Samsung pe site-ul Melarox . Chiar şi cu reducerea asta cred că ar trebui să îmi strâng banii 6 luni ca să mi-l pot permite.
Aşa că îmi strâng banii în continuare, fără să ştiu dacă voi avea suficienţi la momentul oportun pentru a-mi lua cadoul. Dacă nu reuşesc să îmi iau tableta, probabil că îmi voi schimba telefonul. Tot de nevoie. Ăsta tot are probleme cu ecranul şi nu pot posta pe blog atunci când îmi doresc. Ceva trebuie făcut în această situaţie!
Ce pot să fac deocamdată? Pot să mă imaginez stând cu tableta pe genunchi, tastând cât pot eu de repede o nouă poezie sau un nou pamflet. Sau anunţând pe facebook despre o nouă melodie. Sau ascultând la căşti melodiile mele preferate. Sau citind blogurile la care sunt abonat, plus cele la care nu m-am abonat dar le urmăresc frecvent. Să imortalizez pe tabletă jocul luminilor din brad (cel împodobit de mama împreună cu sora mea cea mică încă înainte de începutul lui decembrie). Apoi, când voi fi terminat cu activităţile pe internet, să privesc deja plictisitoarele filme de Crăciun pe o plasmă cu diagonala de 75 de cm, sonorozată de un home cinema beton. Ce mai Crăciun va fi anul ăsta! Cred că m-apuc să fac eu prăjiturile, sunt sigur că o să-mi iasă bine! :))
Să ne citim cu bine şi de sărbători!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *