Black Friday în şosete

Am să vă povestesc o întâmplare foarte amuzantă petrecută acum mulţi ani la petrecerea de aniversare a unei verişoare. Am mers la ea împreună cu mama şi cu sora mea. Încă nu veniseră toţi invitaţii, aşa că mama şi cu sora ei mai pregăteau una alta prin bucătărie. Eu stăteam în sufragerie cu sora mea, verişoara sărbătorită şi un vecin. Câinele verişoarei mele era şi el pe acolo. Se tot învârtea pe la picioarele mele şi nu aveam habar ce voia să facă. Însă am descoperit când am vrut să mă ridic şi să merg în bucătărie, să văd dacă e gata tortul: câinele îmi rosese şoseta! Fără să mai stea pe gânduri, mama fuge la magazin şi îmi ia o pereche de şosete albe pe a căror talpă scria Ciserom cu litere negre. Eu eram salvat şi petrecerea putea să înceapă. Pe parcursul zilei nu am mai avut parte de accidente şi am petrecut cu toţii până când s-a lăsat seara.
De ce am făcut această introducere? Cu toţii ştim că Black Friday dă startul sezonului de reduceri de sărbători. Însă până la a cumpăra sau primi cadouri, vreau să mă asigur că am sosete Ciserom , ca să nu îmi îngheţe picioarele în încălţăminte. Îmi şi imaginez cum merg de la un magazin la altul cu gheata luată pe piciorul gol (de fapt, nu vreau să-mi imaginez) sau cum ies să-mi întâmpin colindătorii în picioarele goale. Deja mi se pare teribil şi nu vreau să păţesc aşa ceva.
După ce mă voi fi asigurat că am picioarele protejate voi căuta şi altfel de produse ale căror preţuri mă aştept să fie reduse de Black Friday, după cum ziceam într-un articol anterior. Anul acesta vreau să-mi fac singur un cadou, mai mult din necesitate decât din simplă dorinţă. Voi ţine un ochi deschis pe magazinele online şi vă mai anunţ când văd vreo ofertă!

One thought on “Black Friday în şosete

  1. Amuzanta intamplarea.:))Si eu am nevoie de multe chestii anul asta si black friday-ul ar fi fost o ocazie buna pentru mine dar buzunarul nu ma lasa. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *