Cine a schimbat zilele?

E ceva ciudat cu zilele astea, începând de ieri! E cumva Mercur retrograd? Și-a făcut Venus bagajele și a plecat la maică-sa? A intrat Saturn în vreun anturaj nepotrivit (cu Pluto)?

Pe minut ce trece apare ceva nou care mă face să îmi modific orarul. Pe același minut (am doar unul pe care îl tot refolosesc) dispare ceva și iar sunt nevoit să îmi modific orarul. Dar cel mai rău e că unele lucruri nici nu dispar, nici nu apar, ci te fac să le aștepți. Sau, mai pe înțeles, după cum de mult se plângeau unii utilizatori ai internetului, una dintre firmele de curierat a început să nu își mai facă treaba la fel de bine.

La mine nu au fost probleme până acum, așa că sper să fie doar ceva de moment și lucrurile să revină la normal. Sper să pot reveni curând și la programul meu (cât de cât) fix, ca să reajung la randamentul de altădată.

De rezolvat, le rezolv eu pe toate, dar cel mai rău îmi pare că nu voi putea prinde în direct cursa de ciclism ce se difuzează azi pe la ora 16 pe Eurosport!

Băi, Jupiter, dă-i înapoi inelele lui Neptun, că altfel prevăd că vei dormi și la noapte pe preș, pot citi asta în stele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.