Cum sa castigi un ban in plus folosind blogul

Exista un moment in viata unor bloggeri cand acestia cauta sa castige ceva bani de pe urma mult iubitului lor blog. Dar cum? Si incep prin a cauta metode pe internet.
Pentru prima data, sa zicem, aud de afilieri. Isi instaleaza reclama pe site si asteapta. Dar cat? Daca nu ai trafic mare poti sa astepti mult si bine, plus ca am auzit ca sunt tot mai multe tepe in acest domeniu. Asa ca revenim la prima intrebare: cum sa faci bani cu blogul tau?
In acest moment tocmai ce ai auzit de un concurs pentru bloguri. Te inscrii, pui un articol si speri ca juriul sa te aleaga. Insa mai sunt zeci, poate sute de participanti, multi bloggeri mai cunoscuti ca tine si ti-e teama ca unul dintre ei va castiga. In fine, castiga tot unul ca tine si ramai impacat cu gandul ca macar sunt jurizate corect. Dar tu cand vei castiga? Pariez ca dupa zeci de participari la astfel de concursuri inca iti pui aceasta intrebare.
Asa ca apare si rezolvarea logica. Descoperi site-ul Advertoriale.eu . Te inscrii si pui si un articol, asa de proba. Apoi ai si prima bucurie de scriitor de advertoriale cand te vezi cu banii in cont si nu iti vine sa crezi.
De ce sa scrii pentru advertoriale.eu? Pentru ca poti castiga cu adevarat. Trebuie doar sa ai un blog cu ceva vechime (un an) si minim page rank 1. Si sunt si seriosi. Pe langa faptul ca nu te lasa cu ochii in soare, platindu-ti munca depusa, iti vor raspunde rapid la email ori de cate ori ai nevoie de ajutor sau ai nelamuriri.
Cam astea sunt metodele cu care poti castiga bani cu blogul tau in ziua de azi. Daca doresti detalii cu privire la oricare dintre cele 3 metode, nu ezita sa ma intrebi, caci le-am incercat pe fiecare in parte si iti pot raspunde la eventualele intrebari.

2 thoughts on “Cum sa castigi un ban in plus folosind blogul

  1. Uite, eu am PR0 pentru ca mi-am schimbat domeniu. Nu prea obisnuiesc sa scriu advertoriale, dar conditia asta mi se pare absurda.

    Cunosc oameni cu bloguri exagerat de bune care in urma unui conflict semi-imaginat cu Google au zero.

    In aceeasi situatie sunt toti cei care schimba domeniul.
    In orice caz, una peste alta, faptul ca s-au inmultit site-urile de profil este un lucru bun, Mai rau este insa faptul ca s-au inmultit alarmant blogerii care vor neaparat sa castige ceva de pe urma blogului 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *