De Black Friday ne dăm pe biciclete, copii!

Fiecare copil este super erou. Felul în care se joacă, vorbesc, zâmbesc, cu toată inocența lor caracteristică, parcă le dă puteri magice. Puterea de a își face părinții să zâmbească, să nu mai plângă, să uite pentru moment de problemele pe care le au. Asta fac copiii!
Și fiecare super erou are un lucru al lui, definitoriu. Spiderman își are pânza de păianjen și costumul roșu, Superman poate zbura ș.a.m.d. Asta fac părinții! Dacă pot și dacă vor, își pot transforma micuțul într-un super erou. Și cum ar putea să facă asta, mă întrebați? Știu și eu că super puterile sunt doar în filme. Însă părinții pot face altceva. Un lucru destul de banal precum o bicicletă, dar însoțit de o poveste grozavă poate face copilul să se simtă ca un super erou.
„Ce bicicletă e mai potrivită pentru copilul meu?” Din fericire, în ziua de azi, avem de unde alege. Să facem o struțo-cămilă! Luăm șenile de la un tanc, volanul unei mașini, pedale de la mașina de cusut. O vopsim verde-prăzuliu și punem pe ea steagul României. Nu se poate! Așa ceva nici măcar nu există! În plus, nu cred că cineva ar da voie unui copil de șapte ani să urce în arătarea asta.

image

Mai bine îi iei o bicicletă normală, de la beKid, ca cea din imaginea de mai sus. Albastră pentru băieței, roșie pentru fetițe. Ce mai, de fițe! Cu roți ajutătoare ca să poată porni și frâne pe ambele roți ca să poată opri.
Însă copilul crește, să nu crezi cumva că se înțepenește la o anumită vârstă! Cu ce îi mai faci pe plac dacă are zece ani, de exemplu? Să-i construim o rachetă spațială! Adunăm cutii de carton, motorul mașinii de tuns iarba și un căruț de butelie, apoi le asamblăm în garaj. Însă ar trebui pictate stelele pe tavan și nu cred că vom primi permisiunea. Așa că următorul gând firesc este tot o bicicletă. Una potrivită pentru vârsta lui.

image

Una cu roți mai mari, cu mai multe rapoarte de distribuție („viteze”) și, bineînțeles, frâne să o poată stăpâni. Cam cum este cea de deasupra. Eu zic că cu asta îl împăcați pe cel mic, chiar dacă a crescut peste noapte!
Îmi amintesc câte trăznăi făceam eu cu bicicleta atunci când eram mic și sunt sigur că oricărui copil acest obiect îi aduce bucurie. Și ca să vă ajut să vă bucurați copiii, am să vă bucur și eu pe voi cu lista de produse care vor primi reduceri substanțiale pe beKid de Black Friday.
Lăsați copiii din voi să iasă la joacă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.