Dialog la podul brand

Noaptea trecută nu aveam somn (ceva obișnuit pentru mine), așa că m-am întrebat cum ar arăta încrucișarea dintre un pasionat de tehnologie și un iubitor al jocurilor de cuvinte. Răspunsul a venit destul de rapid: ca mine. Apoi mi-am dat seama că aș putea duce asta un pic la extrem, imaginând un dialog care să conțină brand-uri din domeniul IT, inserate/înșirate în mod natural pe firul discuției.

„Mesaj de la cititori:
– Am observat că nu ai mai scris de ceva vreme. Ce s-a întâmplat? Neffost dor de tine! Am văzut, totuși, că iPhonedat o nouă pagină de Facebook. Ești bine?
Nokiar! Am fost cam mort în ultima vreme. Dar încă #existșirezist.
– Mort? Cum? Stai Samsun(g) avocatul și, oricine ți-a făcut asta, nu va scăpa fără pedeapsă!
– Liniștește-te! Nu am fost mort în sensul propriu al cuvântului, ci mai degrabă pierdut… m-am îndrăgostit.
– Cum de te-ai pierdut?
– Priveam Asus, ba jos, dar niciodată în părți. Avea Acer ceva, mă făcea să zâmbesc, ceva ce nu mi se mai întâmplase de mult. Nu-i de mirare că am picat în plasă!
– Și nu i-ai spus?
– Ba da. Dar am învățat că, de multe ori, deJabra vorbești, lumea nu are timp să asculte. Sunt și ei ocupați cu problemele lor, știi? Eu am să rămân cu scrisul.
– Nu mai ai nicio dorință?
– Doar Sony citim cu bine!”

Ideea mi-a venit pe moment și am deschis repede OneNote să fac o listă cu ce alte jocuri de cuvinte aș putea găsi. Problema mea cu listele e că nu întotdeauna îmi vin toate ideile atunci când am nevoie de ele. Așadar, dacă mi-a scăpat ceva, sper să nu fie din sticlă!

Știu că mai sunt și alte glume cu unele dintre brand-urile de mai sus. Uită-le! Astea sunt mai bune. Serios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.