Fă bani rapid ca mobilul cu Quickmobile si Profitshare

Liniștită și fără de probleme să vă fie viața! (Ce bucurie să începi unele articole cu o urare!) Știm prea bine unele probleme se rezolvă cu bani, nu vă gândiți acum dincolo de lege. Așa că mă simt dator să anunț ceilalți deținători de bloguri sau site-uri că pot câștiga niște bani prin sistemul Profitshare cu noul advertiser Quickmobile. Iată câteva detalii:

Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.

Acest articol mai are un scop. Cu el mă înscriu la un concurs pe BlogalInitiative. Ca premiu se dau vouchere de cumpărături la Quickmobile. Îmi pun toată speranța în câștigarea acestui concurs căci, în funcție de locul obținut îmi pot înlocui smartphone-ul ăsta bătrân care dă rateuri, căci altfel bugetul nu îmi permite; mi-aș putea lua smartwatch-ul la care visez de două săptămâni (cu o săptămână înaintea zilei mele de naștere); sau cel puțin mi- aș lua un acumulator portabil, căci dacă folosesc internetul mai des, telefonul cere priză de cel puțin două ori pe zi.

Vă mulțumesc că ați citit până la final și mai am doar o mică rugăminte de la voi: încercați să dați mai departe acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.