Furtună în creier

Toți oamenii fac „ședințe” de brainstorming, fie că realizează sau nu. Asta se întâmplă în situația în care își reamenajează locuința, achiziționează un autoturism sau orice alt obiect pentru uz îndelungat. Aceste sesiuni vor avea aproape întotdeauna un efect mult mai mare decât cele impuse (de șefi, spre exemplu, celor care au norocul să lucreze într-un domeniu creativ). Asta se datorează faptului că sunt aproape spontane. La aceste „ședințe” participă, de obicei, doar câțiva prieteni, dintre cei mai apropiați. Iar dacă au și o zi bună, pregătește-te să selectezi dintr-o uriașă grămadă de idei.
Dar cum transpui asta în afacerea/pasiunea ta? E simplu dacă ai prieteni ca ai mei, cu cunoștințe cel puțin minime în aproape orice domeniu ți-ar trece prin minte. Nu mai contează dacă ești acasă, la scara unui bloc, în parc sau la o terasă, cu o bere rece în față. Contează că nu ești la birou și nu ai un program de respectat. Ceea ce pentru unii e mai greu, căci aceste sesiuni tind mereu să se prelungească.
Cam atât despre asta. Așadar, dacă duci lipsă de idei, oprește imediat televizorul/computerul, sună un prieten și ieșiți la o bere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.