Halloween sau Oaki Club?

După cum vă ziceam într-un articol mai vechi, am o surioară în vârstă de cinci ani şi jumătate cu care e foarte greu să te înţelegi. Tot timpul ţopăie, cântă, urlă, strigă; câteodată toate cele de mai sus în acelaşi timp. Ca orice copil de vârsta ei, are şi o imaginaţie foarte bogată: mereu îşi imaginează că este prinţesă şi vin prinţi să o salveze de dragonul cel fioros.
De asemenea se entuziasmează foarte tare din orice. La fel a fost şi când a aflat că era invitată la ziua de naştere a unui coleg de grădiniţă. Începuse să povestească zilnic de clovni, spiderman-i şi alte fiinţe fantastice care vor veni la ziua colegului ei. Obişnuit fiind cu lipsa barierelor în a îşi imagina lucruri, nu am luat în serios înşiruirea de personaje.
În cele din urmă a venit ziua pe care surioara mea a aşteptat-o îndelung. Mama a dus-o înainte de prânz în locul unde avea loc petrecerea, urmând ca eu să o iau după amiaza.
M-am dus la ora stabilită în locul respectiv. Nici nu am intrat bine că era să mă împiedic de Albă ca Zăpada. Mă întrebam unde am ajuns chiar în momentul când, din capătul opus al camerei, vine spre mine Peter Pan, spunând: „Bine ai venit pe Tărâmul Distracţiei!” Tocmai voiam să zic „Nu, mulţumesc, eu tocmai plecam…” când sora mea vine în fugă şi îmi spune: „Bogdă, Bogdă (aşa mă strigă ea), colegul meu şi-a făcut petrecerea cu Oaki Club ! De ziua mea vreau să petrec tot aici!” Abia în momentul ăsta realizasem că ea nu glumea când îmi spunea de toate personajele care vor fi printre copiii invitaţi. Acum m-am uitat în jur şi am văzut baloane multicolore peste tot şi o bucăţică de tort pe care un copil neatent o scăpase pe jos.
I-am cerut câteva detalii lui Peter Pan, aşa că mi-a dat o carte de vizită cu site-ul lor. E interesant faptul că poţi personaliza petrecerea în funcţie de preferinţe sau… buzunar. O listă cu preţuri aproximative puteţi găsi la acest link de pe ziare.com .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.