Incearca ceva nou!

Exista un moment in viata fiecaruia cand cautam ceva nou de facut. Spiritul de aventura ne ghideaza spre distractii noi si are grija sa nu ne plictisim. Deseori, facand o activitate noua, ajungem sa ne descoperim mai mult pe noi insine, dar ii lasam si pe ceilalti sa ne cunoasca. Am sa fac aici o lista cu chestii pe care nu cred ca le-ai incercat inca, dar care sigur iti vor placea si te vor rupe de monotonia zilnica.
Ai facut vreodata bungee jumping? Nici eu. Eu am teama de inaltimi, insa pentru tine cred ca ar fi o distractie extraordinara. Imagineaza-ti cum ar fi sa zbori, sa fie doar aer in jurul tau. In momentul acela unic al desprinderii ai uita de toate problemele si adrenalina ti-ar da un sentiment de neuitat. Vei simti ce simt pasarile pe parcursul intregii lor vieti, dar comprimat intr-o experienta de cateva secunde. Cred ca ar fi minunat!
Calatoreste! Lasa in urma orasul monoton in care traiesti si viziteaza-ti tara. Are o groaza de locuri si lucruri de descoperit! Dar nu te opri aici! Poti vizita intreaga lume, cunoaste oameni si lasa alti oameni sa te cunoasca, leaga noi prietenii! Cand te vei intoarce, sigur vei avea ce povesti.
Angajeaza-te la un videochat! La XVS totul este legal si modern. In felul asta vei face ceva ce n-ai mai facut, in plus castigi si bani. Iar acest lucru il poti face si de acasa. Si cine stie cate alte lucruri mai poti face fara sa parasesti domiciliul. Iti mai spun eu unul.
Fa-ti un blog! Povesteste lumii despre tine si despre ce iti place sa faci. Fa-ti un nume pe internet! Descrie-ti viata in cuvinte, poze si clipuri video. Daca nu ai scrisul ca obicei, forteaza-te si vezi ce iese. Ia totul ca pe o distractie si povesteste si celorlalti prin intermediul acestui jurnal online.
Ar mai ramane cateva activitati precum schiatul, alergatul, mersul cu bicicleta sau patinajul despre care iti voi vorbi alta data. Ideea este sa-i dai frau liber imaginatiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.