Jurnal de lectură incomplet

Incomplet nu pentru că sunt cărți pe care le-am citit și am uitat de ele, ci pentru că, din diverse motive, în 2015 nu am apucat să citesc toate cărțile pe care mi le planificasem. De aceea această introducere este mai lungă decât lista însăși. Totuși, fără o scuză sau motiv anume am să alătur jurnalului și titlurile cărților pe care nu am avut timp să le citesc, cu mențiunea că acestea vor apărea cu siguranță pe lista de cărți citite în 2016 (pe care o veți vedea peste un an).

Deci, asta am citit:
1.George OrwellO mie nouă sute optzeci și patru (dacă încă nu ați citit-o ar fi cazul s-o treceți pe lista de dorințe; o recomand tuturor)

2.Radu MateescuDin toate…

3.Frederic Beigbeder14,99 euro (am scris puțin despre această carte atunci când am citit-o)

4.Danielle TrussoniAngelologia (recomand; un grup de cercetători vânează pentru a studia și distruge niște ființe care au luat naștere din „amestecarea” îngerilor cu oamenii; anul acesta este posibil să apară filmul făcut după această carte)

5.Viorica HagianuBubuie un tunet în cerul gurii (poezie, lucru cu care mă împac mai greu, deși la rândul meu îmi place să mă numesc poet)

Din păcate astea s-au reportat pentru anul 2016:

Danielle Trussoni – Angelopolis (continuarea Angelologiei; într-un viitor necunoscut este posibil să apară și partea a 3-a)

Raluca Neagu unde se termină lumina (volum de poezii)

Olimpian Ungherea – Clubul cocoșaților (2 volume)

Cam asta am să citesc în prima parte a acestui an; nu am nici cea mai mică idee ce alte cărți voi alege după acestea, dar am să încerc să citesc măcar la fel de mult ca în alți ani! Spor la lectură tuturor și, ca de obicei, vă invit să împărtășiți cu mine titlurile pe care le citiți în acest moment sau cele pe care plănuiți să le lecturați pe viitor!

2 thoughts on “Jurnal de lectură incomplet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *