„Lasă că-l văd altădată!”

Azi nu este o dată specială pentru mine, familie, prieteni, totuși îmi dau seama că anul e pe ducă. Cum? S-au cam terminat cursele importante de ciclism, unul din puținele lucruri care mă țineau în fața televizorului. Fie că mă rezemam într-un capăt al patului și urmăream cu atenție cursa, fie că scriam la masă și doar mai aruncam privirea, fie că beam o cafea înainte sau nu, moment în care adormeam înainte de final, vara asta cred că am urmărit cele mai multe curse (din câte s-au transmis pe Eurosport) din 6 ani de când mă uit la ciclism la tv. Dar ăsta nu e singurul sport pe care îl urmăresc. Mai rar, ce-i drept, mă uit la snooker, bowls (nu știu dacă se mai difuzează) și extrem de rar la biliard, darts sau baschet.
Uneori mai prind și câte un film și recunosc că îmi place mai mult să privesc filme la tv. E sentimentul acela că, dacă îl pierzi, cine știe când îl mai vezi. Pe computer ai filmul mereu acolo și poți spune că îl vezi altădată, lucru care m-a făcut să tot amân vizionarea unuia mai vechi de cel puțin o săptămână, așa că știu ce zic 😉 .
Sper că v-a plăcut această relatare, căci cu ea mă înscriu la concursul organizat de Blogal Initiative și UPC , care au o ofertă cu ceva cadou pentru clienții noi. Asta așa, în caz că vrei să îți schimbi furnizorul de tv/net sau să alegi pentru noua locuință (cine o avea norocul ăsta).
Au și o reclamă interesantă (și știți că eu sunt critic la capitolul ăsta), e pe bază de distracție și Chivu. Hai că v-o postez mai jos!
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=HCX8DvqNqSo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *