Leapsa am/n-am

Cateodata si oamenii din televiziune au idei bune. Pentru acest articol m-am inspirat de la Razvan si Dani. De cateva zile au in emisiune o rubrica in care pun cateva intrebari vedetelor invitate, la care acestea trebuie sa raspunda cu am/n-am. Asa ca am decis sa fac si eu un set de intrebari, la care sa si raspund. Apoi am sa urmaresc si raspunsurile voastre la aceleasi intrebari. Sa incepem!

1. Am/N-am scris vreun articol doar de dragul de a scrie, fara sa am nimic de zis? – Am.

2. Am/N-am scris vreun articol in care sa atac pe cineva pentru a creste „audienta” blogului? – Am (incercat, dar fara rezultat 😀 ).

3. Am/N-am dat unfollow vreunui blog pentru ca autorul s-a luat de idolul meu? – N-am. (Nu am idoli, incerc sa imi construiesc propriul parcurs in viata.)

4. Am/N-am injurat pe blog? – Am. (Cel putin am folosit cuvinte considerate vulgare.)

5. Am/N-am copiat (cu nesimtire, fara a cita sursa) vreun articol de pe alt site/blog? – N-am. (Nu imi place si nu incurajez furtul, de aceea incerc mereu sa pun aici pe blog doar continut autentic/original.)

Cred ca sunt suficiente intrebarile de mai sus. Sper sa le preluati si pe blogurile voastre, caci abia astept sa citesc raspunsurile. Foarte important: fiti sinceri!

2 thoughts on “Leapsa am/n-am

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.