Lista lui Moş Crăciun cu magazine ce oferă reduceri de Black Friday 2013

Zilele astea, copiii deja au început să se poarte frumos cu părinţii, să îşi facă temele şi să nu chiulească de la şcoală, ca să nu îl supere pe Moş Crăciun. Şi-au lustruit şi ghetele pentru alt moş care trebuie să vină în curând. Dar ce au mai făcut copiii pentru a se asigura că vor primi un cadou anul acesta de Crăciun? Am văzut într-un film un copil de vreo şase anişori care i-a dăruit gecuţa sa unui om de pe strada pe care trecea. Evident, acea geacă nu îi venea acelui om, dar gestul contează! Un alt copil, ceva mai mare, a dorit să gătească pentru părinţii lui o super prăjitură. Nu a respectat întocmai reţeta şi compoziţia s-a şi ars în cuptor. Dar părinţii lui nu s-au supărat, ba chiar l-au felicitat, apoi l-au ajutat să facă altă prăjitură.
Cunosc personal copii de grădiniţă (surioara mea) care, pentru a îşi impresiona părinţii decupează până umple casa de hărtii şi pictează până şi pereţii. Sunt o groază de moduri prin care copiii arată că sunt cuminţi şi că merită să primească un cadou şi anul acesta.
Dar câţi ştiu că şi Moş Crăciun se pregăteşte pentru întâlnirea cu copilaşii? El fabrică jucării un an întreg, le împachetează frumos şi le lasă acasă la copiii cuminţi în noaptea de Crăciun. Iar pentru cei care sunt prea mari ca să mai primească jucării, Moşul oferă reduceri de Black Friday.
Nu mă întrebaţi cum, dar am reuşit să pun mâna pe lista Moşului cu magazine ce oferă reduceri de Black Friday anul acesta. Iată lista:
Tiparo.ro – şi uite ce ofertă e aici: magazin de cadouri personalizate participant la Gala Premiilor Ecommerce, va oferi reduceri de tipul 1 + 1 Gratis. Se livrează dublu cantitatea comandată, această ofertă fiind valabilă pentru produse identice din site.
MotorVip.ro -unul dintre cei mai mari furnizori de accesorii auto tuning va acorda reduceri de pana la 50 % la piese auto si accesorii tuning, aşa că e timpul potrivit să vă înfrumuseţaţi maşina.
Melarox.ro -jucator online important pe piata de produse electronice, electrocasnice, IT, incorporabile si HoReCa anunta reduceri de pana la 60 % la gama de produse de pe site. Cei care, la fel ca mine, îşi doresc o tabletă sau un sistem home cinema, au aici nişte variante.
TrendyLook.ro -cel mai surprinzator brand in domeniul fashion din 2013 pregateste reduceri de pana la 50 % la articole pentru femei: lenjerie intimă, rochii de seară, costume de baie, corsete şi alte produse pentru femei. O ocazie perfectă să surprinzi femeia din viaţa ta.
Ciserom.ro -brand-ul care a castigat anul trecut titlul „Cel Mai Promitator Brand Romanesc”, pregateste reduceri de 50 % la ciorapi si sosete prin magazinul online shop.ciserom.ro .
Saxara.ro -brand participant la Gala Premiilor Ecommerce si cu o evolutie extraordinara in 2013, pregateste reduceri intre 30 si 70 % la majoritatea produselor. Arată binişor reducerile astea.
BeElegant.ro -site nou pe piaţa vânzărilor online de bijuterii oferă reduceri de pana la 50 % la bijuterii din argint. Am aruncat un ochi pe site şi au bijuterii foarte drăguţe.

Cam asta am găsit pe o listă a lui Moş Crăciun, dar sunt sigur că mai are şi alte liste, aşa că intraţi şi în magazinele din oraşul vostru şi vedeţi şi ce e acolo. Anul ăsta cred că ne vom găsi cu toţii un produs preferat care să fie redus! Aşa că nu îmi rămâne decât să vă urez sărbători fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *