Mâine e o zi specială

Ce repede a trecut primul sfert al acestui an, nu îmi vine să cred! Pe parcursul lunii aprilie vor avea loc, pe rând, aniversarea zilei de naștere a mamei mele, a mea și chiar în prima zi a lunii care vine după ea avem Paștele.

Dar și aprilie are o zi de început, una chiar foarte specială, aș putea spune: pe 1 aprilie, în fiecare an, o mare parte din oameni se întrece în a își păcăli cunoscuții, familia sau colegii. În această zi avem parte și de glume mai vechi care încă funcționează, dar și farse noi care nu reușesc să surprindă foarte mult. Chiar și pe internet se întâmplă niște lucruri foarte amuzante, mai ales dacă ținem cont că unii oameni nu sunt tot timpul cu ochii în calendar și nu își dau seama de la început ce i-ar putea aștepta pe parcursul acestei zile. Chiar și eu am pregătit ceva, însă nu am să divulg niciun cuvânt despre asta.

Am să vă invit, totuși, să stați cu ochii pe blogurile mele și, în caz că vă prindeți de vreo șmecherie, să nu suflați nimic, ca să ne putem amuza și pe seama altora! Să avem un 1 aprilie mai amuzant decât orice alt 1 aprilie de până acum!

P.S. Fără glume cu loviri sau care ar putea provoca accidente, vă rog! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.