Maşini tunate- priviri furate

Prietenii mei ştiu că îmi plac foarte mult maşinile şi sunt primul care observă când apare un model nou în oraş. Pe ei nu îi interesează aşa de mult, însă mie îmi place să fiu la curent. Ba chiar reuşesc să le dau şi câteva detalii tehnice, însă ei mă ascultă doar pentru că nu au încotro. Mai mult decât maşinile în stare nealterată îmi plac maşinile tunate. Fie că e o vopsea mai neobişnuită, faruri sau stopuri modificate sau chiar un bodykit nebunesc, îmi place să văd astfel de maşini şi dacă aş avea o maşină mi-aş modifica-o şi eu ca să-mi pun amprenta asupra ei. Am văzut nişte tuning auto de la Motorvip.ro şi mi-a plăcut la nebunie. Aşa că v-am pregătit şi vouă o selecţie de maşini modificate, care sper să vă placă şi vouă la fel de mult cât îmi plac mie. Imaginile sunt preluate de pe site-ul 4tuning.
logan-facelift-cabrio Maşina 1. Nici nu ştiam că există un logan cabrio, poza asta m-a uimit.
Maşina 2. Arată ca o acadea care se topeşte, dar e super (varianta de serie a Seat-ului Leon nici măcar nu-mi place!).
seat-leon-tunat
opel-tigra-tuning
Maşina 3. Pe maşina asta n-o va lua niciodată vântul la ce eleron are. Eşti de acord cu mine?
vw-golf-tunat
Maşina 4. Cred că nu mai este necesară nicio prezentare pentru Golf pentru că multă lume îl adoră şi îl modifică!

Poate te întrebi de ce am numerotat maşinile şi am pus descrierea în felul ăsta. Sincer, e prima dată când mă bate wordpress-ul şi nu reuşesc (sau poate nu ştiu eu) să pun fiecare descriere în dreptul maşinii la care se referă. Asta e, mai am ceva de învăţat, că doar de asta trăim!
Dacă ai ajuns la acest articol înseamnă că îţi plac maşinile la fel de mult cât îmi plac mie. Mai ales cele tunate şi personalizate. O să încerc să mai postez despre maşini, de altfel acesta nu este primul articol cu temă auto, ci unul dintr-o lungă serie ce va urma să apară pe blogul meu. Poate o să încerc să scriu şi o poezie cu o temă de acest gen, cine ştie, poate iese ceva bun.

Dacă ţi-a plăcut acest articol poate te vor atrage şi celelalte articole de pe blog, pe care le poţi găsi derulând pagina în jos sau alegând o lună din secţiunea arhivă. De asemenea te invit să dai articolul şi altora pe reţelele de socializare şi să te abonezi prin email (este gratuit). Să ai o zi bună!

One thought on “Maşini tunate- priviri furate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *