Piese tuning, reduse de Black Friday 2013

Black Friday este printre puţinele lucruri de care mă bucur că au fost ‘importate’ în România. Un exemplu negativ ar fi Halloween-ul. Dar de ce îmi place atât de mult Black Friday? Păi uite de ce: am găsit reduceri până şi la capote tuning pentru maşini pe Motorvip.ro . Ăsta e motiv să îţi ‘prepari’ maşina ca să ai cu ce te mândri când mergi în vizită la rude: Ia uite ce capota mi-am luat!

tuning vw golf 3
tuning vw golf 3

Copilul tău, când o va vedea, va zice că există Moş Crăciun, din moment ce vine şi la părinţii lui. Probabil că vei avea ceva probleme cu soţia, dar pentru maşina personală mulţi nebuni ar renunţa la nevastă. Când te vei găsi cu prietenii vă veţi admira reciproc maşinile, probabil şi ei au modificat ceva, dacă nu la exterior, măcar sub capota. Şi un sistem audio care zguduie maşina tot tuning se cheamă.
De la acest Crăciun înainte, toate poveştile vor începe cu: Când mi-am schimbat capota la maşină… Atunci, toţi cei de la masă vor începe să râdă şi să îţi zică că eşti un lăudăros. Dar aşa e! Îţi place să te lauzi cu maşina ta! Dacă nu ţi-ar fi plăcut, nu ai fi băgat niciun ban în ea. Dacă ar fi fost pentru tine un simplu mijloc de transport ai fi lăsat-o să ruginească. Ce tratament crud pentru o maşină! Dacă ar putea să vorbească ţi-ar spune câte ceva despre toate fetele pe care le-ai plimbat cu ea, dar şi ce au făcut cei cărora le-ai împrumutat-o. Dar dacă ai grijă de maşină, are şi ea grijă de tine. Şi toată lumea e fericită. Important e să-i placă şoferului!
dacia1300bmw
opel astra
Şi ce dacă ai o Dacie veche din 1900 toamna! Şi ce dacă nu ai ultimul model de Opel Astra! Tuneaz-o pe bătrânică!

One thought on “Piese tuning, reduse de Black Friday 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.