Porsche ar putea fi viitorul sponsor al acestui blog! :)

Porsche

Scriu acest articol ca urmare a tuturor știrilor pe care le-am auzit/citit despre Maria Sharapova și al ei proaspăt scandal de dopaj. Eu nu am să vă spun nimic despre asta pentru că, sincer, nu îmi pasă. De ce? Pentru că în domeniul sportiv există 4 categorii de persoane: sportivi care nu se dopează, sportivi care se dopează, sportivi dopați prinși și sportivi dopați neprinși. Doar întâmplarea face ca această jucătoare de tenis să se încadreze în penultima categorie.

Și pentru că face parte din acea categorie mi se pare normal ca sponsorii să își retragă finanțările pe care i le acordau. Deja se știe că Nike, Porsche și un producător elvețian de ceasuri și-au sau își vor retrage sponsorizările.

Eu nu mă droghez, dar nici nu joc tenis. Nu port ceasuri elvețiene pentru că sunt atras mai mult de cele inteligente. Și nici nu contează ce nume este (sau nu) scris pe hainele mele. Dar când este vorba de mașini, cei de la Porsche vor avea totala mea susținere atât timp cât nu vor produce mașini autonome. Și tocmai au anunțat la începutul lunii trecute că nu vor face acest lucru!

Desigur, eu nu am acea vizibilitate mare care ar putea ajuta Porsche în vreun fel sau altul și nu voi fi sponsorizat prea curând de ei. Însă a meritat să scriu acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.