Sa curatam mizeria din mass-media

Presupun ca si voi v-ati saturat de toate porcariile care apar astazi in ziare si la aproape toate televiziunile. Asa ca am sa propun in acest articol cateva solutii prin care sa ne dezinfectam daca din greseala sau, mai rau, de buna voie am intrat in contact cu astfel de mizerii.
Nu pot sa inteleg cum de lumea cere, daca intr-adevar o face, asa ceva! Cum de poate fi mai interesanta o spalare de rufe in public decat programe care ne arata ce taxe vom plati in plus incepand de maine? Dar n-ar fi o problema asa de mare daca „rufele” ar fi purtate o singura data, apoi spalate. Insa aceste vedete „de ocazie” le poarta saptamani la rand, pana cand ajung sa iti impregneze murdaria in subconstient. Si nu doar rufele se spala in public! Acelasi tratament este aplicat si masinilor, caselor, implanturilor de par si selfie-urilor, tot felul de murdarii pe care televiziunile ni le servesc pentru ca, zic ei, noi le cerem.
Prima recomandare este mai mult pentru aceste vedete „de ocazie”, dar care se gasesc peste tot. Cand simtiti un miros pe care vreti sa il impartasiti cu toata lumea, folositi cu incredere aceasta gama diversificata de detergenti pentru orice situatie in care va aflati, cu sfatul urmator: pastrati-va intimitatea!
Dar mai e o problema! Ce ne facem noi daca televiziunile nu aplica prima mea recomandare? De fiecare data cand pe televizor apare acest fel de personaje, acesta se murdareste. De fiecare data cand folosim telecomanda pentru a comuta pe canale (denumire bine aleasa) care prezinta astfel de subiecte, aceasta se murdareste. De aici, murdaria se ia pe mainile noastre. Insa si ochii, dar si urechile se pot contamina cu usurinta atunci cand urmarim aceste programe. Cel mai simplu sfat ar fi sa evitam consumul unor astfel de emisiuni cu miros specific, dar stiu ca unii oameni chiar nu se pot abtine. Asa ca am o solutie si pentru cei care urmaresc mizeriile astea cu mare interes. Iata ce trebuie sa faceti: de fiecare data cand folositi televizorul, telecomanda si simturile dumneavoastra pentru a consuma aceste produse daunatoare, doar un obiect va poate salva de la contaminarea cu microbi!

Folositi-l cu incredere! Apoi spalati-va cu apa si sapun pentru a reveni la o stare de curatenie relativ normala!
Consumati responsabil emisiuni TV de proasta calitate ambalate hidos sau, sfatul meu, renuntati la ele chiar azi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.