Surse de inspirație

N-am stat să găsesc un titlu mai bun pentru că trebuie să vă spun un lucru interesant: Kooperativa 2.o a dat șansa tuturor bloggerilor să facă două lucruri super simultan. Cu un articol în care spui despre bloggerii pe care tu îi stimezi/urmărești/etc. poți câștiga un premiu. Deși nu am avut mare succes la astfel de concursuri până acum, am zis să mai încerc o dată și să afle și cei pe care îi urmăresc că sunt cu ochii pe ei. Ordinea este aleatorie:

Radu Cîrstea (Ratzone) se află în lista de persoane pe care le urmăresc pentru că spune lucrurile drept, fără înflorituri.

Oase-n gânduri, pentru că îmi place să citesc texte scrise în acest stil.

Băieții de la o9noapte au versuri interesante și nu numai.

Pe Isabela o mai citeam uneori, are descrieri extraordinare, însă textele lungi și faptul că nu mai e așa de activă pe blog mi-au îndreptat atenția în alte părți.

Adina Colțea are un blog poetic no comment.

Sunt curios cine urmărește și blogul meu 😀 !

2 thoughts on “Surse de inspirație

  1. Mulțumesc. eu nu am nimic de pierdut sau de câștigat, de asta, din când în când, spun adevărul cu tonul de care este nevoie. Nu-l spun mereu că nu sunt, încă, imun la înjurături. Salve

  2. foarte mulţumesc! faină surpriză… un fel de a muri de bucurie rămânând la datorie 🙂 fără glumă, mă bucur tare şi uite cum zic: dacă e să câştigi fă-mi cinste cu mai multe cuvinte, să pot trece o ocheadă dincolo de „no comment”, aşa… ca să mă apăr sau să mai mor o dată 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.