Vreau să zic și eu de Vodafone…

Edit 19:04 – a apărut încă 1 GB cadou în aplicația myVodafone. Să mai vină, că nu se supără nimeni!

În fiecare an, în perioada aceasta de sărbătoare, Vodafone lansează ceva mult aducător de net și pentru smartphone folositoriu ( 😀 ).

Deja au fost plătiți câțiva bloggeri mai cunoscuți pentru a vorbi despre proaspăt revelatele servicii. Am să vă vorbesc și eu despre ele, căci îmi sunt de mare ajutor, fără ca să fiu plătit de nimeni pentru asta, ci pentru că așa simt (în niciun caz pentru că Vodafone nu m-a contactat :)) [de altfel, blogul meu nu contează pe niciunde]).

Despre ce e vorba? Pe lângă deja obișnuitul „Vorbești, net primești!” la cartela Vodafone, acum poți primi internet indiferent din ce rețea ești dacă apelezi un număr de Vodafone. Se pot strânge până la 10 GB de net pe lună. Mai primești niște GB gratuit: 1 GB când activezi serviciul și încă doi din aplicația myVodafone. Și cel mai super lucru, dar pentru mine nu prea util, căci nu comunic prea mult prin telefon (prefer față-n față), este faptul că, pe lângă internet, primești și Credit-Telefon pe care îl tot acumulezi până la anul în martie, când îl poți folosi la achiziționarea de telefoane și accesorii. Strălucită idee (mai ales că sub o altă formă, această posibilitate exista deja la Orange)!

Ce să mai zic? Mulțumesc Vodafone, căci nu poți știi niciodată când și de cât internet ai nevoie!

Tu ți-ai activat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.