A revenit optimismul

În ultima vreme a părut că am stat degeaba, chiar și pentru mine. Ei bine, lucrurile nu au fost tocmai așa. Azi m-am gândit la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, am făcut niște calcule matematice foarte complicate și rezultatul pare să fie unul pozitiv.

Ce am făcut, mai exact? Nimic concret, de asta nu am să intru în detalii. Însă pot spune că am stat mai mult ca de obicei cu ochii pe căsuța de e-mail. Am trimis câteva CV-uri, câteva propuneri, am răspuns unor invitații și am primit o veste bună (dar despre asta voi scrie la momentul potrivit). Încă aștept unele răspunsuri și confirmări, însă, chiar dacă acestea vor fi negative, minunea s-a produs: a revenit optimismul! Au revenit gândurile de bine cu privire la faptul că voi putea să îmi ocup timpul liber cu activități care îmi plac și care au legătură cu pasiunile mele. Cât va dura asta? Nici măcar nu contează! Contează doar ce e acum, prezentul.

Tot ce îmi rămâne de făcut este să mă rog la Sfântul Laptopnie ProcA să țină pasul cu mine în următoarea perioadă și să îl împărtășesc cu electricitate și internet ca să fie apărat de BSOD-ul cel viclean.

Cam asta e tot! Mă duc să îmi caut inspirația, că muza așteaptă (cred) …

0 thoughts on “A revenit optimismul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.