Alba-neagra

alba-neagra

Într-un efort de a mai aduce ceva conținut pe blogurile mele, am decis ca în primăvara asta să fac un mic joc de alba-neagra. Însă nu în felul clasic, nimeni nu riscă nimic, iar de câștigat… să zicem că cel mai mult câștig eu prin faptul că mai apuc să scriu din subiectele care se tot strâng și pe care nu mai apuc să le fac publice.

De ce alba-neagra? Pentru că am 3 bloguri, similar cu cele 3 pahare sau coji de nucă din cunoscutul joc la care am făcut referire. De ce bloguri? Pentru că m-am înscris din nou în competiția Spring SuperBlog (2021). Cui i se adresează jocul? Să zicem că juriului, care va primi articol fie pe un blog nișat fix pe domeniul lor, fie pe unul pe care nici nu se aștepta să citească despre produsul/serviciul său (că e vorba de un concurs de articole publicitare, până la urmă).

Și asta doar pentru că organizatorii au decis ca în ediția de anul acesta să permită participanților să se înscrie cu mai multe bloguri. Eu am 3 și am de gând să uzez de ele pe cât mai mult posibil.

Un lucru de care nu am de gând să abuzez e cringe-ul din acest articol (da, sunt conștient de el). Dacă-mi este acceptată, scuza mea e ora la care îl scriu, 2:29. Dacă nu îmi este acceptată, atunci Google să mă judece.

Așadar, în primăvara aceasta la Spring SuperBlog 2021 jucăm alba-neagra cu blogurile pe post de pahare, facem o fază pe tehnologie și încercăm să readucem alba și neagra în jocul de alba-neagra.

Iar la final, cam prin aprilie așa, când ceața se va mai risipi din joc și în special din mintea mea, vom putea ajunge la concluzia că toate paharele conțin același lucru și, indiferent de alegere, cititorul s-a putut delecta cu o opinie despre tehnologie, cu un text amuzant sau unul cringey, după caz.

One thought on “Alba-neagra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.