Am despuiat blogul!

Azi schimb puțin ordinea în care prezint lucrurile pe aici. Și nu doar ordinea. Trebuia să fac treaba asta de mai mult timp, mi se mai spusese de multe ori, dar eu mă încăpățânam să rămân ancorat în ceea ce cunoșteam deja și cu care eram obișnuit. Mă refer la tema blogului, care era una veche de prin 2009 când am scris aici primele cuvinte și de care mulți dintre voi mi s-au „plâns”. Am schimbat-o cu una mai modernă și, chiar dacă voi mai face mici modificări, căci nu sunt împăcat cu ea sută la sută, aceasta va rămâne.

Împins să fac această schimbare și de Mihai Vasilescu, dar și de faptul că noul look face parte dintr-un plan mai amplu pe care îl tot coc de o vreme, dar nici măcar eu nu știu de ce nu începeam să îl aplic, „mișcarea” s-a produs în câteva secunde și nu-mi rămâne decât să vă întreb dacă vă place. Dacă nu, asta e! 🙂

Ar mai fi, totuși, un lucru de îmbunătățit: încrederea. Aceasta trebuie cultivată în toate direcțiile: blog>cititori, cititori>blog, blog<>alte bloguri. De ce spun asta? Uite ce sfat îmi dă Mihai!

sfat de la Vasilescu

Atâta încredere le acorzi tu cititorilor mei? Tocmai tu, care ai recunoscut că la fiecare text al tău, un număr cuprins între 75 și 300 de cititori sunt, citez, „complet idioți, care cred în Poptămaș și supremația reptiliană?

Eu nu am astfel de cititori! Sunt aproape sigur. Oare am, totuși? Bă, anunțați-vă dacă vă încadrați în categoria dintre ghilimele! Câți sunteți deja?

4 thoughts on “Am despuiat blogul!

  1. Mai bine făceai şi tu printscreen după un comentariu unde nu mâncasem un „i” de la „cititorii”. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *