Abia acum e iarnă!

E ora de la care încep să fiu doar un zombie în fața monitorului, așteptând să mai treacă niște ore și să mă culc. Nici nu știam ce titlu să pun, voiam să numesc acest articol „o iarnă corectă”, după cum a numit-o sora mea, dar m-am gândit că mai bine risc să nu stârnesc nicio emoție alegând ceva original. Rezultatul se poate lesne observa mai sus.

Ninge de ieri. Temperatura e mai ok, nu cred că aș fi rezistat la -15 grade încă 2-3 luni. De plictiseală am mai făcut 2 poze, tot pe geam. Deși nu poți vedea că ningea în momentul în care le-am făcut, se poate observa destul de clar, am fost mai atent cu setările din aplicația camerei foto 😀 , câte miliarde de fulgi reci s-au strâns pe șoseaua din fața blocului. În curând vă voi putea arăta și poze cu mașini împotmolite pe aici, dar mai trebuie să așteptați câteva zile 🙂 .

Fix în această clipă se prescurg iar fulgi mari și aliniați din casa lor friguroasă și, din lipsă de altă ocupație, cred că am să mă holbez la ei pentru câteva momente. Tot ce mi-aș dori pe vremea asta este să fi avut și eu o mașină cu care să pot rămâne blocat pe gheață, însă cu instrumentele necesare pentru a fi repusă în circulație în sub 10 minute (din care 5 sunt pentru țigara care va mai calma din nervi 🙂 )!

Uite și pozele de care îți ziceam!

3 thoughts on “Abia acum e iarnă!

  1. La Multi Ani! E frumos cand ninge si ne bucuram ca niste copii. Cand or sa arunce astia cu sare pe drum, atunci incepe partea urata a iernii. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *