Articolul vieţii mele

Cu toţii visăm la articolul acela care va aduna tot online-ul pe blogul nostru, devenind viral şi scoţându-ne din anonimat. Dar cât trebuie oare să muncească un blogger mic, ca mine, pentru a ajunge în punctul descris mai sus? E nevoie de 4 ani? De zece? De o viaţă întreagă! Pentru că în momentul când realizezi că ai ajuns acolo unde îţi doreai vei încerca să faci tot posibilul să te menţii la acel nivel. În acest moment al articolului aş putea face tot felul de analogii stupide, dar nu e cazul. Ştiu că toţi vă doriţi acel articol care să devină viral peste noapte şi că îmi daţi dreptate în ce zic (scriu). Altfel nu aţi mai fi aici :D.
Evident, nu m-am trezit aşa devreme ca să aberez pe aici. Cuvintele astea le aveam în minte încă de când am pus capul pe pernă. Pentru că, de multe ori, nu pot adormi până nu îmi fac planul pentru a doua zi. Şi blogul este pe primul loc.
În încheiere am să urez tuturor să ajungă acolo unde vreau şi eu să ajung, anume într-un loc fruntaş pe câmpia asta plină cu bloguri! Să ne citim cu bine/rime!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *