Bloggerii au energie nelimitată

Poate că ar fi fost mai interesat dacă acest articol ar fi fost o reclamă plătită la nu știu ce încărcător portabil sau sau smartphone cu baterie de mașină, care te ține toată viața. Însă nu este și poate că e mai bine așa, dar, din păcate, este vorba despre neînțelegerile nesfârșite și răutățile pe care locuitorii blogosferei și le aruncă la perioade egale de timp.

Prima întrebare: de unde aveți atâta energie? Nu spuneți voi prin atât de multe articole (mai multe decât cele utile, chiar) că stați și câte 12 ore în fața monitorului și scrieți fără oprire? Nu vă lăudați voi mereu că sunteți ocupați să faceți bani și că cine nu are habar de treaba asta (blogging) să își întoarcă privirea în altă parte? Sau v-ați autoconcediat și acum sunteți odihniți?

A doua întrebare: de ce vă risipiți energia pe astfel de lucruri? Chiar merită să le răspunzi tuturor cu eufemisme, fie că merită sau nu? Căci aici nu mai este vorba de critică constructivă sau un sfat prietenesc, cum zic eu că ar fi trebuit să fie, ci de ceva nu tocmai la vedere. M-am înșelat în fraza anterioară. Acest lucru se vede zi de zi pe stradă și ar fi mult mai plăcut dacă nu ar fi și pe internet la fel.

Desigur, aș putea și eu să nu îi bag în seamă și să îmi văd de treburile mele în continuare. Dar atunci nu s-ar schimba nimic și eu nu vreau să îi mai văd așa!

De unde atâta răutate, măi băieți (și fete)? Dacă nu vă mai convine, plecați voi acasă și lăsați-i pe alții! Dar atunci de unde ar mai veni banii care să vă permită să pierdeți timpul să îi înjurați pe alții? Ați prins-o?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.