Canale interesante pe YouTube

puzzle

Hai că parcă destul m-am tăvălit prin praful ăsta de pe blog, să vin și cu ceva util. Nu, n-am rezolvat încă totul, dar parcă lucrurile merg puțin spre bine. Așadar, m-am gândit să fac o mică listă cu canalele de YouTube la care mă uit atunci când creierul refuză să mai funcționeze.

Primul canal din listă, la care mă uit deja de mai multe luni, se numește Powerbang Gaming. Aici o să găsești clipuri video cu PUBG Mobile (în mare parte) și alte jocuri foarte cunoscute pentru telefoane. Powerbang face și streaming pe Facebook zilnic, însă uneori este posibil să lipsească (ca săptămâna aceasta), din motive legate tot de jocuri.

Lista este completată de doi oameni care se ocupă cu rezolvarea de puzzle-uri (mecanice și nu numai). Pe acestea le-am descoperit sâmbăta care tocmai a trecut și mi-au cam menținut atenția asupra lor.

Mr. Puzzle abordează lucrurile în felul următor: găsește rezolvarea „în spatele” camerei, iar în filmulețe doar prezintă puzzle-ul și explică pe îndelete cum se rezolvă, asta după „atenționarea de spoiler”.

De partea cealaltă este Chris Ramsay, care, din câte am înțeles, este iluzionist (sau cum li s-o mai spune). El se filmează rezolvând puzzle-ul fără să îl fi făcut înainte, având și un cronometru pentru a vedea la final cât a durat dezasamblarea și reasamblarea.

Cam cu astea îmi ocup momentan timpul liber, sper să-ți pară interesante; până una-alta, eu mai caut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.