Cândva eram un microbist

Era o vreme, înainte să încep liceul, când eram şi eu un mic microbist. Nu pierdeam niciun meci (la televizor) al echipei Dinamo Bucureşti. Ne adunam câţiva amici la unul dintre noi cu o sticlă de vin şi una de suc, din care făceam şpriţ. Comentam noi meciul, ştiam jucătorii după numărul de pe tricou. Un pic mai târziu am jucat şi la pariuri sportive, deşi trebuie să recunosc că nu am câştigat niciodată. Ajungeam acasă şi urmăream rezultate live, ca să fim la curent în orice moment cu evoluţia echipelor pe care pariasem. Noi făceam clasemente fotbal, înainte de a se termina campionatul. Biletul zilei îl verificam pe bet365, rezultatele le vedeam aici .
După primul sau al doilea an de liceu nu prea m-am mai uitat la meciuri de fotbal. Nu m-a mai pasionat atât de mult. Mi se părea o pierdere de timp chiar. Oricum aveam alte ocupaţii. Trebuia să învăţ, ceea ce nu prea am făcut. În plus, aveam trei bloguri pe care postam constant, cam o dată pe zi.
De jucat fotbal cu prietenii am mai jucat de atunci şi am mai intrat şi în agenţii de pariuri, însă nu eu eram cel ce paria. Iar în momentul de faţă nu mă mai interesează deloc fotbalul. Am grijă de acest blog zilnic, mă îngrijesc de facultatea pe care o fac (la distanţă, din păcate) şi încă îmi caut un loc de muncă. S-ar părea că m-am maturizat şi eu un pic. Acum îmi plac alte sporturi, cum ar fi: ciclism, nu doar să privesc, chiar să pedalez; snooker- să-l privesc; să alerg (mai ales în dimineţile de vară). Iar ca sporturi mentale îmi place mult să citesc şi să scriu poezii, multe din ele sunt chiar aici, pe blog.
În final aş vrea să ştiu voi ce sporturi practicaţi şi de ce sporturi v-aţi lăsat (de privit sau de făcut)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.