Cars of the People și Doctor Who

Se pare că nu mi-am revenit complet după weekend. Capul mi-e tot gol de parcă ideile au ieșit prin vreun pasaj secret. Mă servesc cu rămășițe. Neîncălzite. Iar atunci când am o poftă uitată parcă de mult, mai văd un serial. Nu că lung-metrajele m-ar plictisi, însă nu am curaj să le dau play. Așa că am să vă servesc și vouă o porție, rece, din serialele cu care mă hrănesc de două zile.

Cred că am pomenit acest serial pe blog de mai multe ori decât numărul de episoade pe care le-am văzut. Dar recuperez. Este vorba, desigur, despre Doctor Who. Acum mă plasez printre ultimele episoade ale seriei originale.

Dintr-un cu totul alt domeniu, dar tot foarte apreciat de mine, anume cel al vehiculelor cu motor, am descoperit o serie prezentată de fostul membru al „găștii” de la Top Gear, James May (Captain Slow). Acest serial documentar se numește Cars of the People. Am și două motive pentru care îmi place: e documentar și e cu mașini! :)))

Bun, acum că mi-am golit mintea (din nou), am să mă reîntorc la vizionarea unui nou episod al uneia dintre cele două emisiuni antemenționate. Căutați-le și voi și urmăriți-le!

Stop gând.

2 thoughts on “Cars of the People și Doctor Who

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.