Ceva zilnic

Am scris zilele trecute despre entuziasmul cu care încep fiecare an și despre cât de ușor e să devii plictisitor. Acum mă voi concentra pe cât de greu este să produci conținut zilnic. Și e foarte, foarte greu.

Nu îmi amintesc care a fost cel mai mare număr de zile consecutive în care am postat pe blog, căci asta se întâmpla cu destul de mult timp în urmă. Mai ciudat e faptul că eu, în 2018, tratez subiectul articolelor scrise, când mulți oameni au trecut deja la vloguri zilnice. Care este diferența dintre mine și ei?

În primul rând e vorba de resurse, iar timpul este una dintre cele mai importante. Eu petrec, în medie, o oră cu articolul în față până să îl public, un montaj video cred că ar dura ceva mai mult. Însă eu am la dispoziție cam toată ziua și, în teorie, ar trebui să pot produce mai mult conținut. Apoi e vorba și de echipamente, nu zic de cât de profesionale sunt ci, simplu, dacă le ai sau nu.

În cele din urmă contează și nivelul la care ai ajuns (din orice punct de vedere) trecând sau nu (dacă ai avut noroc, nu ca mine) prin situații similare. În momentul ăla poți să faci mai multe lucruri despre care apoi să scrii/filmezi; nu poți face ceva din nimic (exceptând ficțiunea, dar asta e altă poveste).

Așadar, oricât mi-aș dori eu să produc conținut zilnic, sunt anumite „condiții” care îmi cam pun frână. Și, din păcate, Newton nu (mai) poate fi corupt!

One thought on “Ceva zilnic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *