Cronica Cârcotașilor, în acest sezon veți avea cu un telespectator mai puțin!

De ieri a început un nou sezon al emisiunii Cronica Cârcotașilor. Eu încă mă mai uitam la ei pentru că e cam singura emisiune de acest gen din țară. Și îmi plăcea ce făceau. Doar că în noul sezon au derapat și ei.

În centrul atenției, dar și în capetele sale, în emisiunea de ieri s-au aflat Antenele și în special Antena 3. Eu mă aflu printre cei care nu suportă aproape nimic din ce se difuzează pe aceste posturi, deși îmi recunosc păcatul că mă mai uit uneori la „Te cunosc de undeva” sau la „X Factor”, chiar dacă și atunci cel mai probabil navighez pe internet și țin televizorul pornit doar pentru a avea o sursă secundară de lumină (de fapt principală, căci tv-ul e mai luminos decât laptop-ul și nu am tasta iluminate, iar becul îl țin stins). Dar am cam deraiat de la subiect. Spuneam că eu nu am Antenele la suflet, ba chiar dimpotrivă, însă să mă uit o oră întreagă la unii care atacă cu toate forțele acei oameni mi se pare o risipă inutilă de energie și creativitate. Mi s-ar fi părut mult mai ok dacă îi ignorau, cum fac și eu.

Nu spun că nu aveau dreptate în ceea ce spuneau, dar s-a exagerat dincolo de orice limită. Mai ales că au înregistrat emisiunea pe marginea unei străzi, spunând că Antenele i-au dat afară din sediu. Ceea ce, iarăși, poate este adevărat, dar tot mi se pare o exagerare.

I-am lăsat o zi, că poate își revin. Ei, aș! Prezentatorii sunt tot pe stradă și primul calup de bâlbe a luat la țintă tot diverse emisiuni de la Antene. Gata, oamenilor, pentru mine este de ajuns! Probabil că o să îmi iau câteva capace în comentarii, dar, ca orice român milos, am să le mai acord o șansă și am să mă uit și la emisiunea de mâine. Dacă și atunci o vor ține pe-a lor cu atacurile la Antene (pe care, repet, nici eu nu le suport), atunci Cronica Cârcotașilor va fi o emisiune în minus în programul meu, iar timpul rezultat va putea fi folosit în scopuri mai utile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *