Cum fug banii

Recent s-a întors un prieten din capitală. A fost plecat de mult timp şi abia aşteptam să se întoarcă şi să îmi povestească cum a fost. L-am contactat telefonic şi am fost invitat la el la cafea. A avut multe lucruri de povestti şi am stat mult să îl ascult. În principiu mi-a povestit cam pe ce se duc banii lui acolo. Mi-a zis că o parte din ei se duc pe chirie, care nu e foarte scumpă, dar nici ieftină. Plus de asta trebuie să îşi gătească singur sau să-şi cumpere mâncare, ceea ce mai adaugă ceva viteză la fuga banilor. El mai şi fumează şi nu puţin. Două pachete de ţigări pe zi înlesnesc fuga banilor din buzunar. Însă la sfârşitul lunii precedente a rămas cu ceva mai mulţi bani în buzunar. Aşa că, ce s-a gândit omul, s-a dus la un salon de masaj erotic. Mai precis la acest salon de masaj erotic şi mi-a spus că s-a simţit foarte bine acolo. Ce s-a întâmplat nu trebuie să vă spun, oricine ştie ce se întâmplă într-un astfel de salon (nu mă refer la chestii din alea ilegale, fetele au prestat doar ceea firma declară că oferă, adică masaj erotic, nimic în plus).
Acestea fiind spuse am început să îi povestesc pe ce se duc banii mei aici, în Călăraşi. Venitul meu săptămânal este cam de 20 de lei (adică ce îmi rămâne după ce pun deoparte suma pe care mi-am stabilit-o). Din aceşti bani toţi se duc pe ţigări şi, din când în când, pe cafea. Aşa că la sfârşitul săptămânii nu rămân cu nimic în buzunar.
Ştiu că viaţa este grea în orice oraş din această ţară şi aş vrea să spuneţi şi voi încotro aleargă banii voştri de buzunar, ce rămâne după plata facturilor etc. Adică sunt curios voi cum vă distraţi în oraşele din care sunteţi şi câţi bani daţi pentru asta.
Spor la economii!

One thought on “Cum fug banii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.