De la mic la mare

O ultimă parte a anului începută foarte prost. Energia lipsește cu desăvârșire. Gândurile sunt amestecate și plecate în toate direcțiile, nu mă pot ține după ele. Deși nu am mai multe lucruri de făcut în agendă, ele par mai multe. Concentrarea e și ea la limite foarte joase, aproape negative. În contextul ăsta a trebuit să iau niște decizii, ca să nu fiu luat prin suprindere, cum mi s-a mai întâmplat. Însă fiind vorba despre niște lucruri care îmi par inevitabile, puterea mea de decizie se oprește doar la momentul în care voi acționa.

Mai întâi a fost vorba despre o decizie la scară mică. O chestie care trebuia cumva să îmi decongestioneze programul, trebuie să recunosc, nu foarte încărcat. Așa că m-am retras tacit dintr-un concurs, urmând să mai scriu doar dacă inspirația m-ar fi tras de guler, lucru care nu se întâmplă. Apoi mi-am dat seama că, de fapt, timpul nu era singura necunoscută din ecuație. Era vorba de lipsa de concentrare și energie despre care vorbeam mai sus, chestii care își fac simțită prezența și în aspecte mult mai importante, cum ar fi studiile.

Așadar, în curând va trebui să iau o decizie la o scară mult mai mare, care mă va afecta (negativ sau pozitiv) mult mai mult, dacă nu cumva am luat-o deja. În prezent am iluzia că mai am ceva timp la dispoziție, dar cred că nu strică să fiu deja pregătit mental pentru asta. Ideea inițială a fost de a lua această decizie pentru a mă putea concentra pe alte lucruri, doar că, din nou, puterea mea de concentrare scade pe zi ce trece.

Nu știu cât de coerent am fost, dar cuvintele astea îmi stăteau pe degete de câteva zile și trebuiau puse undeva, în caz că situația se va înrăutăți, după cum arată și semnele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.