Decât să te plictisești, mai bine citești ce-am mai scris! :D

E dumincă seara, momentul ăla când toți oamenii se relaxează împreună cu familia sau prietenii. Pentru cei care, însă, preferă să citească bloguri sau nu au altceva mai plăcut de făcut… nu am scris nimic. Dar am selectat câteva chestii pe care le-am scris mai demult sau pe celelalte bloguri ale mele și sper ca aceste articole să vă țină de urât până veți hotărî să încheiați ziua.

Am aflat secretul descoperirii făcute de NASA pe Pluto! E posibil să fie doar o cumplită greșeală făcută de americani, sau o conspirație care este ținută secret de foarte mult timp!

Pentru cei care nu au citit acel articol, am recomandat două documentare interesante difuzate de postul History (dar care pot fi găsite și pe internet): unul e cu dosare desecretizate, celălalt cu comori!

Pentru cei cu sufletul mereu tânăr Google a creat o pagină specială care măsoară timpul rămas până la venirea lui Moș Crăciun, în caz că întreabă cineva. De fapt nu doar îl măsoară, ci te invită să-ți pierzi timpul cu joculețe și moduri amuzante de a învăța despre cum e lumea în această perioadă.

Sper să vă placă ce v-am selectat eu aici! Să aveți o noapte odihnitoare și o săptămână cât mai ușoară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *