Haine de muncă online II

pentru că un sequel e întotdeauna binevenit

În prima parte a acestei serii am scris despre hainele cele mai importante pentru un social media manager. Dar, ca oriunde altundeva, de multe ori trebuie să te descurci cu ce ai la îndemănă. Provocarea Answear pentru proba 12 din Superblog constă în alcătuirea de ținute pentru o întreagă săptămână pornind de la o singură pereche de blugi bărbătești, anume cea preferată.

În unele cazuri asta ar putea fi o problemă, probabil există oameni care țin mult la o anumită haină, însă pe care nu ar putea să o asorteze cu orice fie din cauza modelului, fie din cauza culorii. Iată avantajul meu:

Îmi pasă în mod egal de pantalonii mei (adică aproape deloc) și preferații mei sunt cei pe care îi am pe mine. Iar dacă vine vorba de asortat fug de parcă m-ai stropi cu agheasmă. Însă asta nu mă va opri să scriu și eu despre combinațiile pe care le port într-o săptămână obișnuită… mă rog, nu chiar obișnuită, căci conține zile din fiecare anotimp, altfel te-aș plictisi. Așadar:

Ziua 1: Îmbrac blugii „preferați” (adică ce nimeresc din șifonier), apoi un tricou luat la întâmplare. Culorile nu sunt nici complementare, nici nuanțe asemănătoare. Hai c-am nimerit-o, azi nu ies în evidență, exact cum îmi place!

Ziua 2: Ce să vezi? Nimeresc aceeași pereche de pantaloni și o cămașă de un galben strident. S-ar putea să te doară puțin ochii dacă te uiți la mine, dar poți să-mi vorbești și din lateral; n-am să mă supăr.

Ziua 3: Tot voi, pantalonilor? Fie! Mai întind mâna o dată în șifonier și, pe nevăzute, iau un pulover de culoarea cărămidei. Sunt numai bun de jucat în reclame tv la materiale de construcții!

Ziua 4: Fir-ar să fie! După săptămâna asta nu o să mai prefer acești blugi… după. Nici nu contează ce bluză iau din dulap; azi e frig, așa că trag și un hanorac pe mine, iar toate hanoracele mele sunt negre. Îmbrac-o p-asta!

Ziua 5: Blugi „preferați” – bifat. Plouă, așa că peste cămașă îmi iau geaca bleumarin. Am mai fentat stilurile „la modă” încă o dată!

Ziua 6: E iarnă, multă zăpadă și multă apă pe trotuare. Sunt atât de somnoros că habar nu am ce haine am luat pe mine, dar știu că am pantalonii ăia care-mi plac (asta doar pentru că-s obligatorii pentru proba asta din concurs). Nu mai încalț teniși, ci o pereche de ghete bărbătești, ca să-mi mențin tălpile uscate, lucru care e posibil să nu se întâmple până la finalul zilei.

Ziua 7: Să crezi tu că ies din casă azi! Stau la căldură și mai scriu un articol pe blog sau văd un serial. Singurul lucru pe care îl port sunt pantalonii preferați pentru că oricât de comod aș fi și de singur acasă, nu suport să stau fără pantaloni pe mine.

Și uite cum a trecut săptămâna, hai, înapoi la birou acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.