În fiecare joi se moare

Nu se putea nimeri o zi mai potrivită ca joi pentru a vă povesti cum arată o zi din viaţa mea!
Îmi încep ziua trezit de alarma telefonului la ora 9:45, moment în care o amân pentru încă un sfert de oră. Din momentul ăsta îmi rămân aproximativ 60 de minute în care să mă spăl, să mănânc micul dejun şi să beau o cafea. Apoi plec la muncă, unde încep programul la ora 12. Aici nu e foarte mult de povestit. Număr salamul (sute, uneori chiar mii), îl etichetez, îl fac pachete şi îl pun pe cutii sau lădiţe de plastic apoi îl transmit mai departe. Plus de asta mă mai implic şi în ambalarea lui. La fiecare 2 ore avem voie o pauză de ţigară de vreo 15 minute, timp în care verific cum o duce blogul. În afară de a doua pauză, care este de 30 de minute. Atunci ni se serveşte masa, după care servesc o cafea şi, desigur, postez pe blog sau măcar distribui un articol în grupurile de pe facebook. Cam asta fac toată ziua de joi, până la ora 2 (vineri) dimineaţa. Uneori ne apucă chiar şi ora 4, oră la care sunt deja chiaun şi aproape dorm în picioare.
După atâtea ore chinuitoare ajung acasă când se luminează de ziuă şi, deşi somnul vine mai greu, aş dormi o zi întreagă, însă după câteva ore vine încă o zi de muncă. Tot atunci, dacă nu sunt extenuat, mai dau o tură pe internet. După asta închei ziua.
Ca să nu rămână cineva deprimat pe viaţă, doresc totuşi să închei într-o manieră optimistă, citând răspunsul unui coleg când i s-a spus că dacă stă mai mult la pauză i se va tăia ziua: „Ce dacă îmi taie ziua, lasă că rămân cu noaptea!”

Am fost „provocat” să scriu acest articol de Rexona şi a lor tehnologie Motion Sense, pe de-o parte, şi de Blogal Initiative de cealaltă. Vă las mai jos un mic infografic în care puteţi vedea cam câtă mişcare faceţi zilnic doar la activităţile de rutină, fără să mai punem la socoteală o zi de muncă de 14 ore (de exemplu).

image
infografic rexona

Vă doresc numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.